Followers

heyp !! anda yg ke

04 January 2012

cerite sedih suam kuku ...

Assalamualaikum korang n salam sejahtera..


Aku nak wat luahan isi hati aku skit nie ..=)
jujur ar aku ckap ,,idop kat kat sini mmg susah kalo xda transport ...
Korang xyah nak tanye ar kan idop kat mane ,,dah sure2 ar idop kat poli nie ..

Serius mmg susah giler .. aku nak bawa sgt baby iswara aku tu ...
tapi ,,takot plak nak bawa...
aku takot baby aku tu wat hal plak ,,bile kat jalan...agi ar susah ,,agi aku xtau nak wat pe ...
asal nak anta gi servis je ,,mesti ade hal ..

Ary tu tayar  pancit pon aku dah kelam kabut ..dah lah first time plak tu .. naseb bek ar ade owg tolong time tu .. naseb bek jgak ade tayar spare..
Skang nie ,,kire naseb bek dak2 umah aku leh tlg anta kan aku pagi2 pkul 8 kat poli nie ..
xpelah sampai awal kat poli kan ,,,lpas nie dah xda dah aku lepak awal2 kat poli nie ..
dah sem 6 lah kate kan ..
kire macam lepas rindu awal2 lah ..kahkahkah..=DD
Naseb bek jgak dak2 klas aku ade yg tolong  anta kan aku balek .. serius aku segan ngan korang ..huhu..=’)

Thanx sgt2 kat korang ye ..

3 coMmeNt LeR...:

cik pieja hut said...

sabar je lah , dah naseb nak buat macam mane

norizan ruslan said...

btol tu akak ...dah naseb kan ..=)

norizan ruslan said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

Ma pELaNcOnG !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...